Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Make up u sminka

Make up u sminka

Filter articles
Sabrina Eyeliner Make up u sminka Sabrina Eyeliner
0,41 € *
3,15 € / 100 g
-45%
Lažan Lažan Make up u sminka Lažan Lažan
1,88 € *
9,40 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Make up u sminka KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
YOUMAXX Trepavice Make up u sminka YOUMAXX Trepavice
from 2,68 € *
26,80 € / 100 g
Labello Njega za usne Make up u sminka Labello Njega za usne
3,95 € *
79,00 € / 100 g
Prirodni make up u sminka za vaš blistavi ten
Ljeti koža sama od sebe ima svjež izgled, okupana je suncem a godi joj i mnogo svježeg vazduha. Ali kako je u drugim godišnjim dobima ili ako je ljeto kišovito? Tad koža izgleda blijedo i gotovo bezbojno. Stres, bolest, suh vazduh od grijanja ili drugi faktori životne sredine takođe mogu uticati na ten i stanje kože. Koža više ne blista. Ali ne mora biti tako. Prirodnom kozmetikom za lice koja prekriva neravnine te istovremeno njeguje, koži se ponovo može pokloniti blistavost i izražajnost. Sa dekorativnom kozmetikom kao što su ruž za usne ili ruž za njegu usana, sjenka za oči, rumenilo, maskara i vještačke trepavice te olovka i tuš za oči, lice će još više dobiti na izražaju.

Atraktivan izgled je u današnje vrijeme gotovo u svim područjima života neophodan. Njegovani nastup je naročito važan u poslovnom svijetu. Osim moderne i odgovarajuće frizure kao i prave odjeće, kozmetika takođe igra važnu ulogu. Koristeći prirodnu kozmetiku za lice sa prirodnim mineralima i biološkim uljima za njegu, dobivate savršenu temeljnu podlogu i svježi ten koji naglašava vašu ličnost. Hoćete li se odlučiti za tečni puder, puder u kremi ili samo za lagani puder u prahu zavisi od vaših želja i sklonosti. Da biste dobili prirodni rezultat trebali biste voditi računa o tome da puder odgovara podtonu vaše kože. Previše taman puder može ubrzo izgledati neprirodno i pretjerano.

Svoje oči ćete savršeno naglasiti olovkom, tušem i sjenkom, tako da optički izgledaju veće. Pri tome važi pravilo da dnevni puder treba biti decentniji i prirodan dok večernji puder i puder za posebne prilike u svakom slučaju smiju biti jači i upadljiviji. Ovdje su i vještačke trepavice svakako pravi praznik za oči koje im pružaju uzbudljiv izraz očiju. Rumenilom se naglašavaju obrazi a ruž za njegu usana u našoj internetskoj prodavnici sa prirodnom kozmetikom njeguje osjetljive usne. Ruž, olovka sjajilo za usne donose raznobojnost.

Imajte povjerenje u našu prirodnu kozmetiku za lice bez vještačkih sastojaka i doživite ugodni osjećaj na koži koji će dodatno doprinijeti da vaše lice zablista. Prirodni sastojci za njegu kao što su biljni ekstrakti i biološka ulja sa sigurnošću će vam izmamiti osmijeh licu. Make up u šminka bez hemijskih sastojaka za zdravu kožu

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€