Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €

Ми плаћамо не само да је згодна, али сигурно

Imate opciju plaćanja kreditnom karticom, plaćanja unaprijed ili PayPal. Molimo vas da pažljivo proučite različite uslove za različite opcije plaćanja.

Plaćanje unaprijed

Sa ovom opcijom vi nama unaprijed platite. U ovomslučaju će vaša narudžba biti poslana tek kada vaš novac legne na naš račun i kada to naš sistem protokoliše. Za ovo je potrebno jedan ili dva radna dana nakon što je primljena uplata.

Ako se odlučite za bankovni transfer, molimo vas da obavezno upišete sljedeće informacije u odlomak za svrhu plaćanja. Vaš korisnički broj i/ili broj vaše narudžbe je važan zbog toga što nedovoljno informacija o transferu može uzrokovati kašnjenja u procesu nad kojima mi nemamo nikakav uticaj. Ako pravite internacionalni transfer, molimo vas koristite svoj IBAN i BIC kod. Za ovu vrstu transfera važne su opisane informacije kako bi procesuiranje bez teškoće bilo zagarantovano.

Kreditna kartica

Једноставно, безбедно и лако

Ako želite platiti kreditnom karticom, jednostavno unesite tražene podatke u predložak za kreditne kartice. Vaša narudžba se šalje u naš odjel za isporuku čim vaša uplata bude potvrđena. U našim trgovina možete plaćati isključivo VISA i MAVaš račun kreditne kartice neće se teretiti sve dok se roba ne pošalje.

PayPal

Паи сицхереререр

Ako imate PayPal račun, možete ga koristiti za elektronički transfer vaše uplate na naš račun. Ovo je brža alternativa od bankovnog transfera. Vaša narudžba se šalje u naš odjel za isporuku nakon što naš sistem klasificira vašu uplatu.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni