Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel u Boji
nded Premium Metallic Boja gel - za dizajn metalik noktiju
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

"The Metalik Nail posebno individualno. Nisu svi usuđuje stvoriti takvu upečatljiv noktiju, koji čini se da radi ovdje, od vas će biti iznenađeni lakoćom korištenja nded Premium metalik boje gela. To se nanosi gel četkom, nego očvrsne ispod UV svjetlo osigurava najbolje rezultate.
Kao i kod svakog Nagelmodellage dobru pripremu prirodnih noktiju, ili C-krivulja je također potrebno u primjeni metalik gelova u boji. Prirodne noktiju je oblikovan i premazan prajmer i podlozi. Tada je izgrađen nokat modeliranje up sloj po sloj. Opcijski, koriste se transparentno ili u boji UV gelovi. Na kraju noktiju je nded Premium Metalik boja gel koji se primjenjuje bilo u jednom ili više slojeva i čvrsta. Što je više slojeva gela su prisutni, veća je intenzitet boje i krije moć gela. Svaki sloj treba biti zadovoljan, ali tanke četkom, tako dobar i kompletan stvrdnjavanje pod UV svjetlo je zagarantovana. Kada Finish Top Coat predviđa otpornost na mehanička oštećenja i posebno visokog sjaja učinak. To se može dodatno poboljšati primjenom poliranje ulja.
"
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni