Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Uzorak Skup

Uzorak Skup

nded Surprise Package Uzorak Skup nded Surprise Package
31,00 € *
28,44 € / 1000 g

Poizvodnja veštačkih noktiju nije laka i zahtjeva praksu. Svako ko nije suguran da li on /ona želi da nauči modeliranje veštačkih noktiju, ne treba kupiti skup set sa velikim količinama gela ili akril proizvoda, nego jeftine uzorke za dizajn noktiju sa malim pakovanjima svega što je potrebno za početak.

Imamo dva seta gela u našoj ponudi, koji uključuju različite proizvode i koji su na raspolaganju za malo navca. Ko želi biti uključen u temi i želi početi prvo sa modeliranjem Gel-noktiju, on može dobiti naš jeftini set- skupa oprema koja ubrza otvrdnjavanje nokta, dodaci za dekoraciju, kao nakit za nokte i alate za njegu noktiju su u setu uključeni, jer  za proizvodnju Gel-noktiju ove stvari nisu potrebne. Sličan  set imamo na raspolaganju sa kojim se upoznaje akrilna modelaža noktiju. Praktični uzorak uključuje prajmer, providni akrilni prah, tečnost i 10 tips-i. Za upoznanje i vežbu ima tačno pravu veličinu.

Ono što čini naš uzorak za dizajn noktiju posebnim je, što je istog kvaliteta kao svi naši proizvodi. To nisu jeftini setovi za probanje sa Discount-kvalitetom, koji vam mogu otežati život i koji su nikakvog kvaliteta, već dajemo uzorak proizvoda našeg asortimana, koji agenti porfesionalnim umjetnicima za nokte i velikim salonima i radionicama dijele, da bi upoznali proizvode. Možete naravno ove uzorke kao probe kući naručiti.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€