Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Manikura Setovi

Manikura Setovi

Filter articles

Klasična manikura set, kuće kao i praktična posuda u svojoj torbici se ne propušta, sastoji se od nekih osnovnih bestanteilen koje omogućuju pažljivu njegu nokte. Također popravke, na primjer, prepreke su moguće prirodne ili umjetne nokte sa setovima i često sprečavaju ozbiljnije štete. Na nokte ostaje lijepo i lijepa u svakoj situaciji.

Osnovna oprema manikura set je često smješten u praktičnom slučaju. U zavisnosti od toga da li je skup namijenjen je za temeljnu njegu nokte, ili da se praktično smješteni u torbicu ili sujete slučaju, setovi razlikuju po veličini i obimu. Uvijek, međutim, sadrže jednu ili više datoteka u različitim stupnjevima finoće, visoke kvalitete škarice za nokte ili grickalice za nokte i razne dodatne opreme, kao što su nokte nož ili konjima noge lagano gurnuti natrag na nokte ili čišćenje nokte rubove prljavštine ili gela ostataka nakon modeliranja. Skupovi u pokretu obično sadrže sličnu osnovnu opremu, ali često u malom ili dvostruko kao inteligentan instrument. Smješten u setu komponente su prekrasne i praktični predmeti koji su čvrsto zatvorena šlic. Postoje u zavisnosti od slučaja kvalitetu od plastike, imitacija kože ili od prave kože za luksuz verziju.

Manikura setovi za profesionalnu upotrebu nisu baš namijenjene za putovanja i često sadrže znatno opširniji spektar ili čak električnu nokte za manikir i njegu noktiju. Često ovi setovi sadrže i uređaje s kojima se koža može održavati, na primjer, žulj. U glodalice imaju brojne eseje, koji se onima koji se može brusiti i polirati. Konkretno, kada se ne samo na manikuru, ali i pedikura sa Set trebalo bi biti moguće da više uređaja, kao što su potrebni škarice za nokte. To je zbog činjenice da je nokte na nogama su često znatno stabilniji nego nokte izgrađena.

u nded trgovina ponudio kvalitetu manikir setovi, njegova uređaji su izrađeni od trajnih i dugotrajan materijal, manikura metalni aparati su prirodno integrirana kao plemenitog verziji. Skupovi Treba napomenuti da nakon upotrebe opreme treba očistiti od prljavštine i podnesaka. Dakle, pribor za sljedeću upotrebu može se odmah koristiti. Što čišćenje metode su obje pogodni, pogledajte uputstva proizvođača.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€