Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Gel Lak Komplet

Gel Lak Komplet

Filter articles

Durable završne obrade koji neće oljuštiti sa sigurnosti s bojama iz gel lak komplet moguće. U ugljen premazi visokokvalitetne su dizajnirani da drže čak i pod opterećenjem na nokat i brinuti o dugo vremena za besprijekoran i lijepa sučelje. Kombinacije boja u setovima uvijek moguće stvoriti nove kombinacije za svaku prigodu pravo UV lak za nokte je na dohvat ruke. U nekim setovima, razni alati su također uključeni kao dodatna oprema, tako da je moguće uz pomoć sadržaja kompletnog modeliranja nokat.

Carbon jezera pružaju u aplikaciji nekoliko prednosti. Prvo, kvalitetne UV premaza može se lako i ugovora obrađuju nakon ugovora od strane specifičnih viskoznosti same glatko. Ovo eliminiše poliranje ili brušenja, nokat izgleda savršeno od početka i za nekoliko tjedana. Ugljen u reketu čini nokat posebno otporni na mehanička opterećenja i drugih naprezanja. Pored toga, zavodljiv shimmer koja naglašava sjaj boje, za besprijekoran lijepa nokte, skrenuti pažnju na sebe pruža. Zahtjev za dugotrajnost je pedantan reda u tankim slojevima. Svaki sloj moraju vezati odvojeno pod UV lampe. Broj slojeva ovisi o željenom intenzitetu boje i dizajna. Ugljen premazi iz gel lak komplet mogu se miješati i kombinirati za kreativno nail art efekte.

Nudimo u našoj online trgovini na različite starter seta. Uvijek uključuju nekoliko sistema UV boje za različite nijanse koordinirane i detaljan upute list. Opcionalno se paketi uključuju dodatne oprema kao što je UV lampa, odstranjivač ili Zelletten. Također Buffer, podnošenja, ružino drvo štapiće i poliranje nafte su na različite skupove sadržajima.

Sa našim starter setove može biti jednostavna aplikacija za Carbon UV premaza testirati sa lakoćom. Može se primijeniti na gel lak na prirodni nokat, kao i na akril ili gel noktiju po uzoru. Kao bazu na prirodni nokat preporučiti podlozi za zaštitu nokat od promjene boje. Za još bolje pristajati spojnica agent se primjenjuje u bazi gela pruža. UV lakova za nokte u boji kombiniraju prednosti laka za nokte i UV gel u proizvodu i obećavaju dugo sjajna, svijetle boje i najboljih trajnost!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€