Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Akril Skup
Profesionalni akril kit za savršen french manikir sa akrilnim modeliranja
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Za ulaz kao Nailstilist / -u mnogo je potrebno; Profesionalni akrilni starter set je u pravu. Ako želite da se upustite u akrilno modeliranje, možete ići sa akrilnim setom za dizajn noktiju koji sadrži sve.

Sa našim nded Professional Akrilnim Starter Setom dobijate kompletan set osnovne opreme za najlepše modeliranje nokta. Naša široka ponuda uključuje svakog 30g akrilnog praha za nohte u čistoj, roze i bijeloj boji.

Ovo će stvoriti predivan izgled francuskog manikura. Pored toga, uključeno je 100 ml akrilne tečnosti, tri ukrivljene i ravne profesionalne datoteke u veličini zrna 100/180, pufer dizajna za nokte i ploča za poliranje visoke plave boje.

100ml čistač, akrilna četka i staklo za čašu su samo deo ponude kao osnovni materijal za vrhunsku adheziju. Za nadogradnju noktiju, set sadrži kutiju za vrh sa 100 saveta, lepak za nokte sa 3 ml i rezač za nokte.

Deset palisadnih štapića i roll od 500 rolni završavaju salon za nokte. Pored toga, dobićete i detaljno uputstvo za upotrebu za nokte, tako da ništa ne stoji na putu vašeg savršenog akrilnog modeliranja sa nded profesionalnim akrilnim starterom. Garantujemo najviši kvalitet naših proizvoda.

Poverite u naše dugogodišnje iskustvo i uvjerite se u naše proizvode visokog kvaliteta Gelnagel, bićete potpuno entuzijasti i samouvereni. Iskoristite naš veliki ekran i pokrenite najljepše akrilno modeliranje.

Mjere
+
0.279 Metar (m)
0.276 Metar (m)
0.139 Metar (m)
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.5
Pregled
5
24
4
13
3
0
2
0
1
2

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni