Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat slika
Feil površine plastike 10-pack - Pribor za solarne Files
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Aplikacija za razmjenu datoteka od plastike je vrlo jednostavan. Osim odgovarajuće plastične tijelo, dostupan u radnji po nalogu V6892, odgovara podnošenja površine plastične su potrebni 10-pack brusnim papirom. Ove se lijepe na primjenu na podnošenje tijelu, a zatim lako ukloniti i odložiti.

Exchange datoteke su pravi profesionalni sistemi kada je u pitanju podnošenje i poliranje prirodnih i umjetni nokti. Za razliku od drugih datoteke mogu razmjenjivati ​​datoteke, koje su dostupne kao ravne turpije za nokte, trapeza-podnošenje ili gola podnošenja, u skladu sa svakog kupca se lako zamijeniti i sa minimalnom potrošnog materijala. Odgovarajući datoteke Nepotpun lica su samoljepljive i jednostavno zalijepljen na plastično kućište za upotrebu. Nakon nanošenja brusnim papirom površine bez ljepila ostataka može ukloniti. Sama razmjena datoteka se lako može oprati u dezinficijens. Sve u svemu, kao higijenski i besprijekoran rad na prirodnim kao umjetnih noktiju je siguran.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni