Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije / Zračni kist savjeti

Zračni kist savjeti

Filter articles
Zračni kist Savjeti Zračni kist savjeti Zračni kist Savjeti
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Motiv Nokat savjeti Zračni kist savjeti Motiv Nokat savjeti
from 6,20 € *
Stiletto Motiv Savjeti Zračni kist savjeti Stiletto Motiv Savjeti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Zračni kist savjeti za noktiju umjetnosti

Prirodni nokti su nježni i uvjek ne rastu baš lijepo, kao svijetska dama što želi. Mnogi od proizvoda za njegu noktiju napadaju kožu i nokte, oštete tkivo i nokti mogu postati krti. To nervira i stvarno ne bi trebalo da se desi- jer ruka ne smije da pati. Ako trebaju da se nokti zaštite i lijepo da budu izrađeni, onda su veštački nokti svršeno rešenje. Nailart tipse (to je tehnički izraz za osnovni oblik veštačkog nokta) dostupni su u svim mogućim veličinama i oblicima, a mogu se idividualno prilagoditi. Lakovi, markice, nalepnice i nakit, pružaju vam priliku da vaš tips izgleda kako vi želite. Sve što je moguće kod prirodnih nokti to je i kod veštačkih noktiju moguće. Na našim stranama kataloga možete naći različite vrste veštačkih noktiju u malim količinama, kao i jeftinijim velikim paketima, koje su vam poznate iz salona za nokte, kao i odgovarajuće kutije, koje donose fin raspored u vašem malom salonu za nokte kod kuće.

Posebna vrsta umjetnosti za nokte je Nailart Airbrush tipse. Već spremne tipse mogu biti jednobojne ili više boja, s linijama, cvećom, leptirima ili sijati sa nekoliko različitih motiva. Savršeno oblikovani nokti, koji se lako mogu nanijeti kući, ako ste se zaljubili u jedan motiv.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€