Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Prašina Uklanjanje

Prašina Uklanjanje

Filter articles
NAIL-EON Nail Design usisavanje Prašina Uklanjanje NAIL-EON Nail Design usisavanje
32,95 € *
22,11 € / 1000 g
Torba za zamjenu za prašinu Prašina Uklanjanje Torba za zamjenu za prašinu
3,56 € *
Desk 2042 bijela sa apsorberom Prašina Uklanjanje Desk 2042 bijela sa apsorberom
354,51 € *
Lift Absorber Bag 587 Prašina Uklanjanje Lift Absorber Bag 587
3,17 € *

Усисавање прашине је важна свуда, где најситније честице произведене у току формирање материјал за рад. Оно што је такође честа у шуми бази предузећима у металној индустрији, као све више и више да се нађе у студијима уметника. Прашина није само нервира кад је слободно дистрибуирати и комплета опреме, као и десктоп рачунара, али је опасност по здравље у ваздуху. За ноктију уметник / уметница ноктију, међутим, није проблем да се носе на послу медицинске маске лице - у многим случајевима то може бити само претпоставити. Клијената и потрошача, али то не би требало бити потребно. Да бисте заштитили своје здравље, кожу и одећу пре моделовање вештачки нокти последица прашине, усисавање прашине опрему је препоручљиво. Ови мали усисивачи су тихи и поуздани, постојеће филтере и прашину кесе се могу лако заменити, и ноктију Салон је тако да хигијенски чисто окружење. Ово је добар посао, а то је корисно за здравље.

Може се наћи на нашем сајту уређајима различитих произвођача. За уређаје ЦАРРЕРА колектор за прашину усисавање прашине и Промед Наилеон прашину нема квалитативне разлике - сва три произвођача обезбеђују врхунски квалитет, због чега можемо, као и са свим другим уређајима, такође нуде три године гаранције. Они су једноставни за руковање и могу да држе домаће купатило чист као професионални маникир.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€