Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €

Brendovi

Mi vam nudimo opsežan asortiman najraznovrsnijiih, najpatentiranijih i najkvalitetnijih internacionalnih brendova kao što su Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery i još mnogih drugih. Pronađite svoj omiljeni proizvod između naših preko 8000 brendiranih proizvoda. Proizvode isporučujemo u različitim veličinama tako da možete naći ono što vama odgovara. Pretražite našu trgovinu u svoje slobodno vrijeme i bit ćete potpuno nadahnuti.

nded

nail design exclusive discovery

Naši vlastiti brendovi nude veliku kvalitetu za mali budžet. Idealno za početnike, salone za nokte i trgovce. Izvucite korist od intenzivnog istraživanja i najvišeg nivoa njege koje su temelji za široki asortiman nded serije proizvoda.

American-Line

Simply the best

Ovdje je moto luksuz na nečijem vrhu prsta. Razmazite vaše nokte i vaše mušterije sa najboljim dostignućima iz Američkog istraživanja. Intenzivna kooperacija između istraživačkog odjela i dobro poznatih dizajnera noktiju učinila je da ovaj brend bude raskošan kao što je danas. To je san svakog ljubitelja nail dizajna, jer - sa našom linijom American Line – nail dizajn postaje umjetnost.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Kvalitetan brend osvaja svijet. Naša popularna Euro-Line linija je vodeći proizvod koji se koristi i prodaje širom svijeta. Takođe smo unijeli svoje srce i dušu u istraživanje kako bismo dostigli visoke zahtjeve današnje industrije nail dizajna. Sigurno ćete biti zadovoljni i oduševljeni jednostavnim rukovanjem i brilijantnim rezultatima. Kvalitet i nepobijedive cijene, to će oduševiti vaše mušterije.

Nail-Eon

Quality is our passion

Kao dodatak visokoj kvaliteti i tehničkoj inovaciji mi takođe nudimo odlične lakove u vidu gela sa svim dodacima. Svi proizvodi su najnoviji na tržištu i temeljeni na najnovijim istraživanjima. Sve NAIL-EON uređaje testirao je TÜV-SÜD i proizvedeni su po najvišim standardima. NAIL-EON nudi 3 godine garancije na sve uređaje.

Naš lak u vidu gela obećava neodoljiv šarm na vašim noktima. Istraživanja i ustrajnost stvaraju osnovu za razvoj ovog proizvoda kako bi vam omogućili koristi od njegovog dugotrajnog intenziteta. I usprkos njegovim jakim karakteristikama, nudimo vam proizvod sa kojim možete nježno ukloniti lak u vidu gela sa vaših noktiju. Prekretnica u našim istraživačkim naporima.

Od najbolje turpije za nokte do najnovije UV lampe, nudimo sve tehničke uređaje koji su vam potrebni da biste se profesionalno bavili nail dizajnom. Sve naše proizvode je certifikovao TÜV-SÜD stoga oni predstavljaju kvalitet i zagarantovano zadovoljstvo. Lično smo ih testirali i isprobali i nalazimo da su odličnog kvaliteta.

Vylet Nails

Award winning nails

Naša serija Vylet Nails odgovara najvišim standardima i veoma je raznolika. Naša istraživanja imaju jedinstven kvalitet i savršenstvo u tri serije proizvoda.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution za nail dizajnere koji polažu veliku vrijednost na jednostavnu upotrebu i krajnju postojanost. Započnite revoluciju u nail dizajnu i stvorite sebi ime sa našim brendiranim gelovima.

Vylet Nails Elements

Ukrasite sebe i svoje mušterije sa prirodnim, osnovnim sjajem iz naših Vylet Nails Elements serija. Prirodnost i klasika su ujedinjeni u velikom asortimanu proizvoda. Iskoristite iskustva poznatih dizajnera za nokte koji su stavili na raspolaganje svoje najbolje znanje u istraživanje ovih proizvoda.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Ukrasite vaše i nokte vaših mušterija sa originalnim Holivudskim izgledom. Sa našim spektakularnim linijom proizvoda Vylet Nails studio nema ograničenja vašoj mašti. Mnoge godine istraživanja isplatile su se glamurom na nečijim noktima i osmjehom na nečijem licu.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni