Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 119 €, mi ćemo vam trošak dostave!

Sada samozaposlenih.


Dobrodošli na svim novim kupcima!

Dame i gospodo,

dajemo kratko objašnjenje o tome kako možete ući u naš svijet kao proizvođač kvalitetne marke i dobavljača, kao studiju ili mobilnog noktiju salon lako u svijetu noktiju dizajn.

Nail saloni i njihovi dizajneri moraju imati jedan: Kvaliteta

Mnogi noktiju saloni su ne samo to, a brzo se ponovno zatvoriti kako su otvorena.

Sa našim patentiranim privatnom oznakom noktiju Eon, nded, Youmaxx, Discovery i Exclusive noktiju dizajn Euro-Line i marke proizvoda, kao što su American Line, Konad, Elomed, Hartmann, Promed, Elina i Vylet-nokti smo tehnički kvaliteta up front. Više od 150.000 zadovoljnih kupaca i više od 13.000 trgovaca u više od 200 zemalja govore sami za sebe.

Uz naše vrhunske kvalitete proizvoda, što će stvoriti uspješnu i glatka start na Selbständigkleit uvjeriti kupce tako sve više i više od svojih mogućnosti.

Možemo vam ponuditi sve što vam je potrebno za uspješan start u području noktiju salon.

Nemojte propustiti priliku i biti sami noktiju dizajnere!Početak je napravljen tako da možda mobilni noktiju salon prijaviti u vašem području komercijalno izgraditi baze klijenata nastaviti rasti. Partner s nama kao referenca nije problem.

Iznajmljivanje komercijalnih nekretnina je za mobilni pedikerski salon nije potreban, tako da se lako može početi u vašem domu joj malu tvrtku.

Radujemo se uspješnoj suradnji!
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni