Poklanjamo Vam poštarinu! Od vrijednosti narudžbine od 119 € * samo kod slanja preko DHL-a u

Категорије

Производи обележени са овим логотипом су сертификовани од стране ТУВ СУД.

Vi ste ovde: Prednosti za noktiju dealer!

Prednosti za noktiju dealer!

Dobrodošli na svim noktiju saloni i distributera!

Poštovani Studio vlasnika,

dajemo kratko objašnjenje o tome kako možete napraviti kod nas kao vodeći proizvođač noktom salon novih prodajnih platformama i distribucijskim kanalima.

Sa našim patentiranim privatnom oznakom noktiju Eon, nded, Youmaxx, Discovery i Exclusive noktiju dizajn Euro-Line i marke proizvoda, kao što su American Line, Konad, Elomed, Hartmann, Promed, Elina i Vylet-nokti smo tehnički kvaliteta up front. Više od 150.000 zadovoljnih kupaca i više od 13.000 trgovaca u više od 200 zemalja govore sami za sebe.

Nail saloni uživati ​​s nama zasebne uvjete kao što su

    neoznačeni roba
    Prodavčeva povezane nagrade
    Smanjenje u rinfuzi za punjenje vlastita
    Mi ispisati i označiti proizvode s vlastitim imenom ili markom
    Mi također ispunite svoj pehar i bocu
    u.v.m

Prednost unlabeled proizvod nudi vam veliku priliku prijaviti svoje vlastite naljepnice i onda ponuditi ovo vaš kupaca. Svi potrebni podacima o sigurnosti ili sastojci mogu se osigurati kod nas u kratkom vremenu.

Kroz velikih studio cijenama koje nudimo, možete izračunati svoje cijene tako da nije mogao prije.

Kada kupujete velike količine u rasponu od 1000ml - 5000ml dajemo vam priliku da bocu sam proizvod. To omogućuje znatne profite za vas.

Možete prodati sve proizvode izravno u vaš pedikerski salon ili procesa. S pristupom shopping portali i online trgovine, kao što su EBay ili drugim pružateljima također imati priliku ponuditi svoje robe posvuda u mrežu, kako bi se postigla širok spektar kupaca. Ovisno o kupcima pristupačnosti veća veća šansa za pobjedu.

Nemojte propustiti priliku kao što ste postali prodaja profesionalni! Kod nas kao kvalitetne marke proizvođača i dobavljača je jednostavan.

Radujemo se uspješnoj suradnji!
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni

Nema članaka može se naći koji odgovaraju Vašim kriterijima. Molimo odaberite drugu pretragu riječi i pokušajte ponovno.
Imate li prijedlog za novu stavku? Vi ste dobrodošli da nas obavijestite.