Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Make up u sminka
KONAD Šminka četkom Set

Детаљи
+

Četke su pogodni za oči i lica šminka. U KONAD Četka Set, možete lako ugurati u svoju torbicu. Idealan je za putovanja. Visoko kvalitetne četke su završili sa crnim zaštitnim slojem. U četiri različite četkice ne samo da izgledaju šik, oni su također najviše kvalitete.
U KONAD Četka skup je prenosiv i uklapa se u svaki torbicu.
Putujete i još uvijek žele da se brzo osvježiti svoj make-up? Nema problema, svi kistovi su zajedno u praktičnom džepu. Za kopanje po torbici u je gotovo. Bilo da vam treba četka za vaš make-up, rumenilo sjenilo za oči ili usne, ovdje je više. Za svaku prigodu je dobro pripremljen sada. Ali ne samo to, ovaj elegantan izgled četke, uključujući i torbi vrijedi pogledati za svakoga.

Naravno, KONAD kozmetičke četka skup je također pogodan za kućnu upotrebu. Ona ima sve četke trebate u torbi koja se može lako postavljeni daleko lakše. Svaki put kada ga koristiti da se prijave svoj čitav make-up profesionalno.


Mjere
+

0.07 Metar (m)
0.045 Metar (m)
0.21 Metar (m)

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni