Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Make up u sminka
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Rouge 5 g - frekvencija i model ten
Детаљи
+
U Indigo Rouge 5 g je idealan za diskretno dnevnu make up, ali može biti za večeras ili da se prikriju umorna i blijeda koža primjenjivati. Lice je blago po uzoru, izgleda svježije i zdravije. Pravilno primijenio daje Rouge zdrav i lijep izgled.

Rouge - za svestrani

Uz pravu boju i pravo tehnike Rouge može biti lice ne samo svježi čin, ali i model. Dakle, okrugli lica izgledaju manje pune, istaknuti bradu se povlači u pozadinu. Za strukturiranje i modeliranje prilično suptilan i mat nijansu treba biti izabran. Ovisno o obliku lice Rouge se tada primjenjuje. Tako djeluju dugo lica harmoničnog, ako je naglasak boje od najviše tačke jagodične kosti se oko horizontalno primjenjuje prema kose.

Na desnoj ton je u pitanju

Dok Rouge u 1980 bi trebao biti kao blještave i sjajnije suptilne tonovi su danas. Make up bi trebao biti kao prirodno i neupadljiv čin. Pravo ton Rouge pronaći žene o tipu kože i boja kose. Uvijek pravi leži s toplim crvenim tonovima uz blagi iznosu od žute. Delicate Pinks su idealni za svjetlo ten, tamnije vrste crne kose i hladan ton kože mogu još dublje u paletu boja i odabrati Rouge in Pink ili ružinog drveta.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni