Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Make up u sminka
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Maskara 121 transparentne 2.5 ml - Natural Beauty
Детаљи
+
Plump trepavice su svaka žena želi. Oni koji žele da izgledaju prirodno i neukrašena, dostiže za Indigo maskara 121 transparentne 2.5 ml. Visokokvalitetan makeup proizvoda nudi rafiniran i efikasan za bujne trepavice i prednost naglasio oči.

Više bogatstva kroz razdvajanje - djeluje transparentno maskara

Prirodne ljepote, jer je neko vrijeme natrag čvrsto u trendu. Trik je u tome, ljepota lice da istakne, bez zapošljavaju Boja. Uz Indigo maskara 121 transparentne 2,5 ml ove uspeva savršeno. Sa svojim gel-poput teksture, proizvod postavlja za svaki pojedinačni trepavica, ističe njih i automatski čini punoću. Sastojci zaštite u maskaru čine trepavice zdravi sjaj i daju veliki poticaj.

Njegova primjena, kao i obično i lijepo

U Indigo maskara 121 transparentne 2.5 ml koristi se kao bilo koji drugi maskaru. Trepavice su smješteni u prvom koraku sa uvijač trepavica, a zatim pažljivo i lagano potpisali. Učinak proizvoda pokazuje odmah. Transparent maskaru je i svestrani, maskara može se koristiti i kao bezbojna oka obrve ili gel za fiksiranje konvencionalne šminke ups. Za tu svrhu, potpisali boji trepavice su lako übertuscht sa Indigo maskara 121 transparentne 2.5 ml ponovo.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni