Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Make up u sminka
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Indigo Lipstick Glitter Brown 3.8g - Prirodni sjajilo za usne
Детаљи
+

Visoka kvaliteta ulja i voskovi i pigmenti i sjaj čestice su ujedinjeni u Indigo Lipstick Glitter smeđe 3,8 g. U ruž za usne u suptilno svjetlucavih smeđa nijansa pogodan za dan čine posebno dobro. Međutim, u večernjim satima ukrašen usne svake žene.
Ruž za usne kao dekorativni šminke
Usne su već potpisali još od drevnih vremena, još od 19. stoljeća, tu je ruž za usne, kao što danas poznajemo. U Indigo Lipstick Glitter smeđa 3,8 g je kraj proizvod dugog razvoja i sastoji se od ulja i voskova koji su stvorili posebne sastojke za jednostavan za korištenje šminke proizvoda. Njegov učinak u boji dobiveni proizvod smeđe pigmenata, koje su obogaćene glitter čestice. Usne sijaju u ugodnom tonu smeđe koja još uvijek mlada i moderna djela treperenje.
Koji ruž za usne za tu ženu?
U Indigo Lipstick Glitter smeđe 3,8 g sa svojim mekim prirodnim Boja ide posebno dobro sa svijetlim tonovima kože. Ko ima plavu ili crvenu kosu, čini dvostruko atraktivna s prirodnog izgleda usana. Sjaj, koja proizlazi iz efekta sjaj na usnama, savršeno uklapa ovdje. Ako Lipstick izabran Glitter Brown, naravno, odjeću treba uklopiti.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni