Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Make up u sminka
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Eyeliner 3.5ml - za savršen trepavice
Детаљи
+
Uz Indigo eyeliner 3.5 ml savršen eyeliner uspijeva se igrati. Oči su naglasili pojaviti veći i da je vrhunac u svakom licu. U eyeliner je efikasan s nekim prakticiraju mala stvar s veliki utjecaj i pruža iz dana u dan za lijep izgled.

Liquid eyeliner za prekrasne trepavice

Liquid eyeliner ide na glatko i jednostavno i omogućava eyeliner u mnogo varijanti. Bilo linije debljine ili tanke, duže ili kraće na je ukusa i vrste stvari. Oblik oka je kritična i može se koristiti s raznim trikovima optički promjene ili stresa. Dakle, okrugle oči izgledaju duže kada je eyeliner se izvući izvan unutrašnje i spoljašnje Lidende.

Za upravljanje eyeliner

Posebno je važno za savršen eyeliner je pravi proizvod. Čak je dodao mirnu ruku i opušteno oka, a onda upravljati šminke oka brzo i bez poteškoća. Najlakši linije uspeva kada je opušten i labave zatvorio oči. U drugom oku je odškrinuta. Kapka mora za posao Indigo Eyeliner 3.5ml čista i bez masti, idealno je temeljni premaz sa sjenilo baze. Zatim eyeliner drži ekstra dugo.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni