Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €

Мало идеја прилично велика.

Sa krvlju, znojem i suzama, razvili smo se od male ideje u svjetski renomiranu kompaniju proizvoda za nail dizajn. U srcu naših aktivnosti je proizvodnja proizvoda visoke kvalitete, kombinacija znanja kako treba raditi i najboljih sirovina. Koristimo našu stručnost i našu strast za vaše zadovoljstvo.

Misija

Nail dizajn je naša strast. Naša je misija da ponudimo proizvod koji predstavlja umjetnost na tržištu i nudimo ljudima unapređenje i izazov. Idemo do naših krajnjih granica i ako je potrebno i izvan njih kako bismo našu strast za nail dizajn prenijeli na naše proizvode i dobili osmjeh na licu svake mušterije. We love to see you shine – NDED!

Proizvodnja

Obavljamo naše proizvodne procese u skladu sa najveći kvalitetom i sigurnosnim standardima. Ono što nas razlikuje od drugih je kontinuirano nadgledanje proizvodnih linija i optimizacija proizvodnih procesa. To se odražava kroz naša nastojanja da naši prozivodi što bolje zadovolje vaše mušterije i tako zagarantujemo obostrani uspjeh.

Od ideje do proizvoda

Od ideje do gotovog proizvoda koji dostiže mušteriju dug je put. Potrebno je mnogo godina nabacivanja ideja, mnogo glavobolje i testiranja dok se ne dobije prvi prototip proizvoda. Jednom kreiran i odobren prvi prototip je ključan za dizajn učinkovitog proizvodnog procesa, implementaciju marketinških ideja i dovođenje svakog aspekta poslovanja u ravnotežu. Vjerujemo da nas je to dovelo do imena vodećeg proizvođača za nail studie i trgovce u samo nekoliko godina!

Suština je u kvalitetu

Ne radimo proizvodnju na komad i ne koristimo usluge drugog proizvođača za svoju proizvodnju. Više volimo da se oslanjamo na svoje zaposlenike i tako isplaćujemo dividende. Visoki kvalitet proizvodnog procesa i ugodna radna atmosfera osigurava nepobjedivo dobar krajnji proizvod za mušteriju. I uvijek pravimo osvrt na dosadašnji rad.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni