Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Peel Off Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Peel Off Gel Lak

NAIL-EON UV lak za nokte Pure Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Pure
from 1,99 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Silk Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Silk
from 1,99 € *
NAIL-EON UV Lak za Nokte Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV Lak za Nokte
from 2,39 € *
UV Top Coat mat Peel Off Gel Lak UV Top Coat mat
5,09 € *
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Peel Off Gel Lak Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 1,99 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel Off Gel Lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
Peel off gel lak i soak off gel lak za nokte - boje UV boje za lako piling

Lakovi za nokte, koji se lako može skinuo je opet praktična i nježan na nokat u isto vrijeme. Oguliti peel off gel lak i soak off gel lak za nokte traje dugo i ostaje trajan sjajna, ali se, međutim, kao naljepnicu lako skinuti sa noktiju. Prirodne noktiju ispod ostaje nepromijenjen i izgleda zdrav i netaknut. Roman gellak ne osuši pod UV ili LED svjetlo, dajući mu njegova trajnost i stabilnost.


U peel off gel lak i soak off gel lakovi za nokte ujediniti različite prednosti laka za nokte i oguliti tehniku. Boja se lako nanosi i lako na prirodni nokat i držite za dugo vremena bez ubacujući ili grebanje. Također je visoki sjaj je zadržao, prirodni nokat zaštićen i ojačati. Da biste uklonili sloj boje se lako oguljene Remover i čistije su suvišne. Glavni korisnici krhkih noktiju i mekih problem, koji se često nepotrebno opterećuje deterdženta dodatno oslabio.


Za peel off gel lak i soak off gel lak tehnika prirodnih noktiju se priprema kao i obično. Za savršeno držanje Gellacks prirodnih noktiju mora biti čista i bez boje, prašine i masnoća. U noktiju ploča njegovanim, potisnuo je zanoktice. Nakon čišćenja površine u prvom koraku, a temeljni premaz s odgovarajućim baze kaput. To stvara bazu za slojeva boje i osigurava da se prirodni nokat nije crno-bela. Prajmer sloj ne osuši, vlažno ljepljiva sloja ostaje kao dodatni premaz za nokat. Sada, prvi Peel odnijela sloj laka za nokte. Boja se nanosi u tankom sloju i ravnomjerno, boja mane - na primjer sa korekciju olovke - eliminirana. Boja se vezati veći intenzitet boje, a dalje zaštitni sloj može primijeniti. Zaključak je pečat. Na završni sloj se nanosi na nokat, a posebno je važno ovdje je temeljno sloj rubovima noktiju. Nakon stvrdnjavanja i UV ili LED svjetlo, ljepljive sloj na vrhu sloj Zellette i Cleaner je uklonjen. Rezultat: A visoki sjaj za nokte, koji je stabilizirana idealno kroz teško i otporan na ogrebotine površine i izgleda lijepo dugo.


Čak i lakše nego primjenom boja je Odlepite uklanjanje. Ako je promjena boje je željena ili nokat počinje da raste iz, boja se lako skinuti sa ivice. Nokti, posebno suho ili u boji redovno mijenjati, omogućio tzv oguliti aktivator uklanjanje slojeva boje.

Pregledajte našu nded online trgovina i naći ćete u našem Peel off kreću idealan za nokte za svoje potrebe. Uz izbor peel off gel lak i soak off gel lak- i efekta boje stvarate uvijek nov, jedinstven i dugotrajan noktiju dizajna!

 


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni