Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Termo Gel Lak
Vylet-Nails UV Gel Lak Premium za Nokte Glitter Termo

Детаљи
+

U Vylet-Nails Premium UV Nail Polish Glitter Gellack termalne promjene temperature s mijenja svoju Boja ovisno o odabranoj kombinaciji. Pored toga, sjaj čestice su uključeni u reketu. Rezultat je stalno varirao noktiju dizajn koji čini nokte realnom privlači poglede.

U Vylet-Nails Premium UV Nail Polish Glitter termo Gellack je pogodan za upotrebu na prirodne nokte i po uzoru nokte i primjenjuje se kao i obično. Na pažljivo pripremljene prirodnih noktiju, prajmer a onda se primjenjuje baze kaput. Baza sloj ne osuši, na znojenje ostaje na nokat. Zatim Vylet-Nails Premium UV Nail Polish Glitter termalne Gellack se nanosi kistom i čvrsta za 120 sekundi u UV svjetlu. Ako se može povećati intenzitet boje, površine noktiju može premazati dodatni sloj termalne premaza. Rezultat: Neobična dizajn noktiju, što je prikazano od strane specijalnih efekata i iznova u novo lice. Novi UV lak za nokte Thermo Gellack Glitter donosi neverovatno svojstva s njim. Pored termalnih efekta, i dalje je temeljni premaz, boju i završni sloj u jednom - A 3 u 1 UV lak za nokte!

- Nema više nije potrebna, prianjanje i sjaj sloja
- Visokog sjaja neprozirnim bojama
- Očvršćava pod UV i LED
- Ne znojenje
- Vrlo lako se nanosi, kao što su lak za nokte
- Stalni lak za nokte - nesmenjiva, dünnviskoses i pokriva gelovi
- Shake i promiješati nije potrebno
- 100% prianja na svim noktiju dizajn sistema kao što su gel, akril i stakloplastike
- Strong čekanju do 4 tjedna na noktima!


viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.6

Pregled

5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni