Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Termo Gel Lak

Termo Gel Lak

Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Pure Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Pure
from 3,24 € *
64,80 € / 100 ml
Vylet-Nails UV Gel Lak Premium za Nokte Glitter Termo Termo Gel Lak Vylet-Nails UV Gel Lak Premium za Nokte Glitter Termo
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Pastel Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Pastel
from 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Neon Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Neon
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Metallic Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Thermo Metallic
from 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Termo gel lak i UV lak za nokte za uzbudljive boje na noktima

Temperatura određuje boju

Ono što čini termo gel lak i termalne UV lak za nokte je svoj odgovor na promjene temperature. U gellak ima karakteristične sa porastom temperature promijeniti svoju boju i promijeniti na drugu nijansu boje ili različite nijanse. Omogućuje ovog efekta, jedinstveni sastav boja koje rade sa supstanci koje su osjetljive na promjene temperature. Promjene boja se odvijaju vrlo polako, tako da se čini atraktivan i raznolik boje na noktima. Općenito, što je viša temperatura, više potpunu promjenu boje odvija na nokat.
Termalna boje s promjena boje u mnogim varijacija

Termalna premazi nisu dostupni samo u različitim kombinacijama boja, ali se razlikuju u svojim tekstura. Dakle, tu su i boje sa šljokicama čestica u svjetlucavim majka-of-style ili Crackle efekta. Što se tiče boja u rasponu od meke pastelne palete koja u fensi-upadljivo Neon tonovi. Varijacije su idealne za precizno podešavanje za  nail art povodom, podesite outfit, kao i svoj stil.

Termo gel lak i termo UV Lak za nokte - jednostavan za korištenje


Poljski UV noktiju može primijeniti na modelirana kao i na prirodne nokte i kombinira prednosti laka za nokte i gelovi u jednom proizvodu. Pogotovo kada slikarstvo na prirodnih noktiju UV premazi su znatno trajniji od sličnih konvencionalnih lakova za nokte. Važno Quest: The noktiju mora biti podnesena u formu, njegova je površina čista i suha, za bolje prianjanje, površina je blago zaobljena, profesionalci koriste na odgovarajući tampon. Kao temeljni premaz za termo boje UV koristi bazu kaput. To, kao i termo boja sama mogu otkloniti pod UV svjetlo i na taj način dobiti njihovu trajnost i otpornost na udarce. Imajte na umu da je ljepljiva sloja, koja se formira za vrijeme stvrdnjavanja od Basecoat nije smanjena. Termo gel lak i termalni UV lakom se neposredno primjenjuje na ovaj sloj.


Brtvljenje za još više sjaja i trajnost

Kao i kod bilo gel proizvod je također preporučuje za termo gel lak i termo UV lak za brtvljenje kao finiš. Pogodan je za tu svrhu je Top Coat. To se rijetko primjenjuje na nokat i vezati dvije minute pod UV lampe. Za maksimalnu sjaj površine se čisti sa sredstvom za čišćenje i / ili tretirati s poliranje uljem.

 Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€