Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic - Gel lak Metalik Izgled za Nokte

Детаљи
+

U NAIL-EON soak off metalik gel lak je pogodan za prirodne nokte, kao i za gel ili akrilne nokte setovi. Nokti kao i obično pripremljen i obložene sa gel lak. Nakon stvrdnjavanja, zaštitni sloj je spreman za kreativno nail art ili pečat s Top Coat.

Soak off gel lak NAIL-EON u metalik izgled se primjenjuju na dobro pripremljeni nokte. Važno je očistiti površinu nokta i bazu kaput na prirodne nokte kao pozadinu, koja se koristi kao lak za nokte i leči pod UV lampe. Toplote vrijeme vezanja znojenje nije uklonjen. Pripremljenu noktiju je obložena odabranom NAIL-EON soak off gel lak metalik siva zelena ili ljubičasta. Gel lak sloj ne osuši pod UV lampe. U Sticky sloj je uklonjen sa sredstvom za čišćenje s površine nokta. U posljednjem koraku, nokat mora biti zapečaćena sa premaz. Za njegu i sjaj noktiju, nokat nded ulje se također može koristiti.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni