Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Nude - lak za nokte i gel
Детаљи
+
U Gellack Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Nude glatka nokti su stvoreni s prekrasnim površine. Aplikacija je vrlo jednostavna. UV boje se primjenjuje kao konvencionalni premaz, a zatim osušeni pod UV-svjetlo. Ako je potrebno, dodatne slojeve može povećati intenzitet boje.

U Vylet-Nails Premium Gellack UV lak za nokte Nude se prirodne nokte, ali i pod uslovom akril ili gel nokti i sa trajnim lakom premaz briljantne boje. Prije primjene UV lakova za nokte na prirodne nokte je potreban temeljni premaz. Idealno je podlozi, koja zaglađuje nokat i štiti od diskoloracije zbog boje kaput. Je baza sloj osuši, premija Gellack UV lak za nokte se nanosi u tankom sloju i čvrsta pod UV lampa. Je li intenzitet postignut se može izvršiti direktno, za brtvljenje sloj, alternativno više slojeva boje i čvrsta pojedinačno. Kao što je gornji sloj finiš je predstavljen u svakom slučaju da noktiju ploča je trajno zaštićen od ogrebotina i UV bojom dugo očuva svoju superiornu sjaj.

Baza Color Finish - sve u UV lak za nokte

- Nema sloj ljepila i sjaj sloja potrebno
- Bez znojenje
- Visoki sjaj
- Pokrivanje sa vremenskim prijavu
- Otklanja pod UV LED lampe
- Lako se nanosi kao lak za nokte

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni