Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte izuzetno Glitter na nded
Детаљи
+
U Vylet-Nails Premium UV Nail Polish Glitter je izuzetno obogaćeni uz visoku kvalitetu i vrlo sjajna glitter čestica. The Sparkle stil je jednako pogodan za akril ili gel nokti za prirodne nokte i je samo divno kao osnova za razne tehnike nail art.

Uz dobru pripremu noktiju izazvao Glitter najbolje rezultate u primjeni Vylet-Nails Premium UV laka za nokte izuzetno sijaju. U tu svrhu, nokat je uređeno i i po uzoru na prirodni nokat pruža podlozi za odgovarajuću zemlju i sprečava gubitak boje nokta ploče. Sjaj Gellack je kao konvencionalni laka za nokte primijeniti na čistom i suhom noktiju i čvrsta kao tankom sloju pod UV svjetlo. Za više mica efekata može se primijeniti dodatni slojeva. Odmah ili nakon primjene onda se još jedan nail art ukrasa brtvljenje sa dlaka. U brtvljenje gel je savršen dizajn finiš noktiju i pruža grebanja i otporna noktiju sjajnom dug i jak. Lakovi za nokte ili ulje za dodatnu sjaj efekte i njegovanim noktima.

Baza Color Finish - sve u UV lak za nokte

- Nema sloj ljepila i sjaj sloja potrebno
- Bez znojenje
- Visoki sjaj
- Pokrivanje sa vremenskim prijavu
- Otklanja pod UV LED lampe
- Lako se nanosi kao lak za nokteviskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni