Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
UV Top Coat mat
Детаљи
+

A prirodni izgled moguće za nokte često ohrabruje. Sa UV stabilan premaz mat nokta za modeliranje je zapečaćena efikasno, uz održavanje mat finiš koji podsjeća na teksturu prirodnih noktiju. The gel bez kiselina je pogodan za UV, kao i LED lampe.

Do sada, izbor mat ili sjajne nokte često već uzeti boju gela. Sa UV stabilan premaz mat je drugačija. Jasan brtvljenje premaz se nanosi na nokat u potpunosti po uzoru i daje nakon stvrdnjavanja pod UV ili LED svjetla za mat finiš. Tanka viskozne gel se može koristiti i kao Navlaka gel ili samo djelomično. Baš kao što je gel noktiju zapečatio Top Coat akrilne nokte, fiberglasa nokte setovi, nail art kreacije i sve UV i LED boje. U brtvljenje gel se primjenjuje kao i obično: Nanosi se u tankom, ali kontinuirani sloj na nokat i izliječiti za 120 sekundi pod UV, odnosno 30 do 90 sekundi pod LED svjetla. Eliminisanjem kiseline u sastav gela, aplikacija će biti problema za alergičare.

Mjere
+
0.033 Metar (m)
0.033 Metar (m)
0.07 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.5
Pregled
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni