Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
nded Mat Top Coat - Zaptivanje lak
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Da li su nokti su sjajni ili ne, zavisi od ličnih afiniteta svakog. Lak za nokte ima svojstvo da daju nokte lep sjaj. Za sve koji žele to prilično dosadno, što se očigledno nijezadovoljavajuće rešenje. Međutim, možemo ponuditi pravi proizvod za vas sada ipak. Naš mat premaz daje noktima trendi mat obrazac. Naravno, ispunjava sve funkcije ste navikli da od svoje tradicionalne završni sloj . Međutim, to nije bilo slikam mat boju i visok sjaj lakovima za nokte.

Naš Mat Top Coat se lako nanosi i oličavaju sve uobičajene prednosti pouzdanog nad lakom. Ona štiti vaš lak za nokte iz parčad i grebanje nalakiranih noktiju i daje novu svežinu koja ne mora da bude posebno ofarbaju. Nekasuvo mastilo boje laka za nokte, a zatim detaljno popunite lučkom Matt Top Coat on. Naravno, vi ćete nas naći pored velikog izbora boja i različitih boja konvencionalne Top Coat ako želite da menjate sjajnih i mat noktiju.

Ubedite sebe naših proizvoda, od kojih su u skladu sa strogim zahtevima evropskih standarda i su proizvedeni na najnovijim istraživanjima UV gel. Nudimo mnogo godina iskustva u proizvodnji i besprekornu uslugu.

 

Mjere
+
0.03 Metar (m)
0.03 Metar (m)
0.073 Metar (m)
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.6667
Pregled
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni