Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel - uzbudljiva efekta za nokte
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Sparkellacke osuši neravnomjerno i stvaranje uzbudljive efekte na površinu nokta. U NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel u različitim bojama je kao tradicionalni lak za nokte nanosi na prirodne ili umjetne nokte i čvrsta kao Gellack pod UV svjetla.
U NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel se može primijeniti na akrilne i gel nokte, kao i na dobro pripremljeni prirodnih noktiju i proizvodi tzv Sparkel ili efekta pijeska. Za prirodnih noktiju bazu kaput je posebno važna kao baza, na znojenje ostaje na nokat. Za svaki stil noktiju primjene lijepljenje agent je dužnost početnica osigurava da ništa kore. U Gellack je kao i svaki drugi lak za nokte nanosi četkom, sa Unerschied da je proizvod osušeni pod UV svjetla. To stvara ljepljive sloj koji je uklonjen sa sredstvom za čišćenje. U svakom slučaju učiniti da završi posao završni premaz, koji je također izliječiti. Prije noktiju može biti pored Sparkellack ukrašen nail art po želji.


viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.625
Pregled
5
11
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni