Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
NAIL-EON UV lak za nokte Silk - Silk gloss i trajnih noktiju
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Svilenkasto sjajni nokti su pogodni za svakodnevnu upotrebu, kao i za večer. U NAIL-EON UV lak za nokte svile može se primijeniti kao konvencionalni lak za nokte. Do stvrdnjavanja UV svjetla, ovaj proizvod sadrži visoke čvrstoće i trajnosti.

U NAIL-EON UV lak za nokte Silk je također primjenjiva za Umjetni nokti akrilni ili gel za prirodne nokte. Kada se moraju koristiti prirodni nokat bazu sloj kao bazu sloj, koji formira za vrijeme stvrdnjavanja znojenje ostaje na površini nokta. U svakom slučaju, potrebno je premaz za pouzdano spajanje. Nakon pripreme nokta od NAIL-EON UV lak za nokte Silk se primjenjuje u hladu želji i izliječiti sa UV svjetlosti. Imajte na umu da je debljina sloja mora biti tanka je moguće kako bi se postigla potpuna sušenja. U Sticky sloj je uklonjen, svilenkasti boji noktiju sada se mogu tretirati na različite načine na. Ili na vrhu sloj se odmah primjenjuje kao sealer, alternativno, prije nego što se primjenjuju na nail art.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni