Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
UV lak za nokte i Gellack je otporan na ogrebotine lak sa dva tjedna održavanja

Детаљи
+

Otporan na ogrebotine UV lakova za nokte, kao što su UV lak za nokte i Gellack s nedjelje visokog sjaja kupiti online. Video i noktiju uputstva dizajn s korak po korak aplikacije na obradi UV lak za prirodne nokte DIY ovdje u našoj online trgovini View i uče. To je nova metoda nokte stvoriti modernu, jednostavno kao lak za nokte, ali kao trajna kao UV / LED gelova. Upute i noktiju Filmovi s korak po korak objašnjenja kako bi se sa mnogim fotografijama i slike ovde se sada doživljava. Gellacke oblik trajne slojeva boje na vještačkih ili prirodnih noktiju, koja može biti lako prenosivim strane skidanje efekta. U NAIL-EON UV lak za nokte Shiney se može koristiti kao solo lak za nokte ili u kombinaciji s gelom modeliranje i osigurava trajno održavati i dobro zaštićena nokte. Za stvaranje trajnog lak premaz na nokte, priroda noktiju mora anmattiert i biti pred-tretira s premazom. Na vezivanje agent je baza premaz se primjenjuje. U Sticky sloj ostaje - za razliku od konvencionalnih modeliranje - na nokat, na vlažnim baze sloj, prvi sloj NAIL-EON gel sloj se nanosi i osušeni pod UV lampu ili LED lampe. Zaključak je baza sloj koji pruža odgovarajuću sjaja. Važno u ovom obliku Nail Art redoslijed pojedinačnih slojeva u tankim slojevima je. Dakle, sigurno je da je sloj stvrdne svake potpune. NAIL-EON UV lak za nokte Shiney su LED gelovi s istim svojstvima kao UV lak za nokte, UV lak za nokte, lak za nokte, Strip i oguliti premazi posjeduju i lijek u samo 30 do 60 sekundi u CCFL uređaje i LED lampe ili 120 sekundi UV stvrdnjavanje .

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Instrukcije
+

Korak 1: Pritisnite zanoktice s našim konjima noge (br V4079) natrag i tupo nokti s našim Buffer (bijelo br 4326) na. Za bolje odgovara, preporučujemo nokte sa dodatnim premaz (15ml Br 1303) da se bave.

Korak 2: Nanesite Base Coat Stavka 1054 i neka ovaj otvrdne prirodnih noktiju, kao lak za nokte u lampu. Molim vas, nemojte ukloniti ljepljive sloj.

Korak 3: Boja noktiju sa željenim Boja i izliječiti ih iz lampe 2 x. Sada imate priliku za ukrašavanje noktiju sa nail art. Za to Vam je potrebno za znojenje s našim Cleaner Uklonite (100 ml Br 4005). Ako ne želite nail art, molim te, nemoj ukloniti ljepljive sloj.

Korak 4: Za izolaciju nosi naše Top Coat Stavka 1054 i neka ovaj lijek u svjetlu jedinici. Konačno, uklonite ljepljive sloj sa našim sredstvom za čišćenje. Za daljnje sjaj i zanoktica njegu preporučujemo našim nded Nail Oil (ulje za tijelo u različitim mirisima br V4040).Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.3452

Pregled

5
123
4
105
3
16
2
5
1
5

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni