Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
NAIL-EON UV lak za nokte Pure - intenzivne Gellack za sve nokte
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Tko naglaskom na čiste boje i dugo trajnih noktiju seta dizajna, dobro je savjetovao sa NAIL-EON UV lak za nokte Pure. U Gellack je pogodan i za prirodu i akril ili gel noktiju slično. Pod UV svjetlosti stvara otporne lak, koji je dostupan u mnogim svijetle boje.

Sa svojim široku paletu boja od smeđe do ružičaste od NAIL-EON UV lak za nokte Pure ostavlja malo da se željeni. U Gellack se mogu primijeniti na prirodne nokte s bazom kaput kao podlogu ili na uzoru nail art slično. Važno je u svakom slučaju da je nokat pažljivo njegovanih, po uzoru i očišćen. Bez obzira na stil noktiju je primjena premaz po potrebi. Ovisno o površini noktiju, boja se nanosi na bazu sloj zajedno sa znojenjem ili akrila ili gel za nokte u željeni Boja. Zatim se vrši stvrdnjavanje pod UV lampe. Rezultirajući Sticky sloj može se lako ukloniti uz pomoć naših čišćenje. Konačni brtvljenje se postiže preko premaz. U brtvljenje laka se mora ukloniti iz nastale ljepljive sloj nakon stvrdnjavanja ispod UV lampe.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.7222
Pregled
5
15
4
1
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni