Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV lak za nokte Pure - intenzivne Gellack za sve nokte
Детаљи
+
Tko naglaskom na čiste boje i dugo trajnih noktiju seta dizajna, dobro je savjetovao sa NAIL-EON UV lak za nokte Pure. U Gellack je pogodan i za prirodu i akril ili gel noktiju slično. Pod UV svjetlosti stvara otporne lak, koji je dostupan u mnogim svijetle boje.

Sa svojim široku paletu boja od smeđe do ružičaste od NAIL-EON UV lak za nokte Pure ostavlja malo da se željeni. U Gellack se mogu primijeniti na prirodne nokte s bazom kaput kao podlogu ili na uzoru nail art slično. Važno je u svakom slučaju da je nokat pažljivo njegovanih, po uzoru i očišćen. Bez obzira na stil noktiju je primjena premaz po potrebi. Ovisno o površini noktiju, boja se nanosi na bazu sloj zajedno sa znojenjem ili akrila ili gel za nokte u željeni Boja. Zatim se vrši stvrdnjavanje pod UV lampe. Rezultirajući Sticky sloj može se lako ukloniti uz pomoć naših čišćenje. Konačni brtvljenje se postiže preko premaz. U brtvljenje laka se mora ukloniti iz nastale ljepljive sloj nakon stvrdnjavanja ispod UV lampe.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.75
Pregled
5
10
4
1
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni