Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV lak za nokte pahuljica snazi ​​za zanosnim nail art
Детаљи
+
U NAIL-EON UV lak za nokte pahuljica efekat se primjenjuje kao gel učinak na boje boje. Transparentnog laka sloj nokta sa svjetluca sloj, a istovremeno bi se osiguralo da je dizajn noktiju je dugotrajan, otpornim na ogrebotine i trajne.

Da biste koristili NAIL-EON UV lak za nokte pahuljica efekta, površina je zaobljena i prašine od prirodne ili umjetne nokte. Nakon toga, baza sloj se nanosi i osušeni pod UV svjetlo za 120 sekundi. U ljepljive sloj ostaje na površini nokta i služi kao osnova za učinak lakom. U Gellack je obojena u bogatom sloju i osušeni pod UV lampe. Da zapečati nokat na kraju, završni premaz se koristi. Ovo se primjenjuje na NAIL-EON UV lak za nokte pahuljica snagu zajedno s ljepljive sloj i izliječiti. Rezultirajući disperzije sloj je uklonjen sa sredstvom za čišćenje. Alternativno, poliranje za maksimalni sjaj mogu se koristiti.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni