Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Gel Lakovi
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON Gel Poljski Charming
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Naš gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i boje skidanje folije. Samo neka premaz i baze kaput, onda možete koristiti našu gel premaza ponovo uklonjen iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Da li često imate problem sa nokte parčad na prirodnim noktima tek nakon kratkog vremena nakon što je primenjena, iako isti poljski radio tako dobro sa veštačkim noktima? U tom slučaju, pogledajte naš NAIL-EON Gel Poljski Charming. To vam daje savršenu alternativu uobičajenom Lakovi za nokte, a vaši nokti će imati boju za nekoliko nedelja. Izaberite jednu od primamljivih boja.Boje svetlucanje i boja šanse zavisnosti pravac odakle dolazi svetlost. To stvara utisak umetničkog stvaralaštva koje je urađeno pomoću nekoliko boja, ali samo jedan je primenjen.

Dugotrajan rezultat Gel lakovi proizvoda je takođe na prirodnim noktima apsolutno ubedljiv i lakova neće čip. Pokrivaju ceo nokte ili napravite male osvetljenja. Počnite tako što podnošenjem nokat površina blago mat i naneti sloj baze. Neka ga stvrdnuti pod UV svetlom ili LED svetlo i nastavite na sledeći sloj. Molimo vas da ne čisti nokat površinu između koraka. Imajte na umu da su svi slojevi primenjuju što tanji, jer u suprotnom ne bi poljski leče kako treba. Ako želite više presvlaku i intenzivnu boju, možete da primenite boje nokte u više slojeva. Ne zaboravite da svaki sloj očvrsne pre nanošenja sledeći. Da biste završili sve, koristite dlaka. Nakon toga je stvrdnut, možete da očistite površine nokta, a vi ste uradili. Nema daljih koraka su obavezna!

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.449
Pregled
5
25
4
21
3
3
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni