Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETNI
Детаљи
+

Naš gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i boje skidanje folije. Samo neka premaz i baze kaput, onda možete koristiti našu gel premaza ponovo uklonjen iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Sa lak i gel lak može dočarati najlepše kreacije nail art . Boja oslikani nokti su postaliagende. Ali vi želite da vaši nokti ne moraju da prefarbati ? Onda imamo pravu stvar za vas! Naš NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETNI daje svoje nokte magične izgled , sa kojima možete očarati svakoga drugog. On je predodređen prirodnih noktiju i veštačkih noktiju .

Koristite različite boje za lepe nokte i stavio osvetljenja. Aplikacija je veoma jednostavna. Možete nacrtati lakom gel kao lak za nokte i očvrsnu ga za dva minuta pod UV svetlom. Kadanokat površina se čisti ,posao je već urađeno. Kroz njegovu snagu medagela sloj se povlači glatko. Dakle, nema ružne snažnih poteza da se vidi na noktima i prijave radova nije potrebno. NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETNI ima rok trajanja do šest nedelja. Spreman je da gel bazu , idealan za svakodnevnu upotrebu, ne Splinter i otporna na ogrebotine . Uz uklanjanje i narandžastom drvenim štapom možete ga ukloniti ako želite drugačiju boju. Bićete potpuno oduševljena ovom bojom . Koristite naše visoko kvalitetne proizvode, koji su svi u skladu sa visokim standardima evropskih standarda i na sječivo UV Gel istraživanja su napravljeni .

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4
Pregled
5
11
4
7
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni