Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETNI
Детаљи
+

Naš gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i boje skidanje folije. Samo neka premaz i baze kaput, onda možete koristiti našu gel premaza ponovo uklonjen iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Sa lak i gel lak može dočarati najlepše kreacije nail art . Boja oslikani nokti su postaliagende. Ali vi želite da vaši nokti ne moraju da prefarbati ? Onda imamo pravu stvar za vas! Naš NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETNI daje svoje nokte magične izgled , sa kojima možete očarati svakoga drugog. On je predodređen prirodnih noktiju i veštačkih noktiju .

Koristite različite boje za lepe nokte i stavio osvetljenja. Aplikacija je veoma jednostavna. Možete nacrtati lakom gel kao lak za nokte i očvrsnu ga za dva minuta pod UV svetlom. Kadanokat površina se čisti ,posao je već urađeno. Kroz njegovu snagu medagela sloj se povlači glatko. Dakle, nema ružne snažnih poteza da se vidi na noktima i prijave radova nije potrebno. NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETNI ima rok trajanja do šest nedelja. Spreman je da gel bazu , idealan za svakodnevnu upotrebu, ne Splinter i otporna na ogrebotine . Uz uklanjanje i narandžastom drvenim štapom možete ga ukloniti ako želite drugačiju boju. Bićete potpuno oduševljena ovom bojom . Koristite naše visoko kvalitetne proizvode, koji su svi u skladu sa visokim standardima evropskih standarda i na sječivo UV Gel istraživanja su napravljeni .

Mjere
+
0.033 Metar (m)
0.033 Metar (m)
0.068 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
11
4
7
3
1
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni