Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel Lak Soak Off Vylet-Nails Premium Neon - Jarke Boje za Nokte
Детаљи
+

Dugotrajna prekrasne nokte u neonskim izgledaju nastaju u primjeni UV Soak off lak za nokte Neon Vylet-Nails Premium. Poljski noktiju se nanosi nanošenje četkom i otkloniti UV zračenju iz otporan sloj. U Gellack se mogu primijeniti na bazi kaput na modeliranju prirodnih noktiju ili nokte.

Ovisno na površinu na kojoj je Vylet-Nails Premium Soak Off UV Lak za nokte Neon korišten prirodni nokat mora biti pripremljen u skladu s tim. Za upotrebu na prirodne nokte preporučuje se primjena bukvara. To rezultira ravnomjerno glatku površinu, prirodni noktiju je zaštićena od diskoloracije pod Neonpigmente. Slično tome, lak za akril, stakloplastike ili gel nokti mogu se koristiti. Dakle, kada se lako Ponovno mat nokte. Važno ovdje je glatka i čistu površinu. Za najbolje rezultate, UV premaz se nanosi u tankom sloju, a zatim osušeni pod UV-svjetlo. Ako se može povećati intenzitet boje, moguće su primjenu dalje slojeva, koji su osušeni u svakom slučaju pojedinačno,. Na kraju noktiju dizajn formira završni sloj koji štiti nokat kao brtvljenje i donosi sjaj

- Nema više nije potrebna, prianjanje i sjaj sloja
- Visokog sjaja neprozirnim bojama
- Očvršćava pod UV i LED
- Bez disperzija
- Izuzetno jednostavna aplikacija kao što su lak za nokte i jednostavno ukloniti
- Nesmenjiva, dünnviskoses i pokriva boje gela. Koristi se kao trajni lak za nokte
- Shake i promiješajte nema
- 100% prianja na svim noktiju dizajn sistema kao što su gel, akril i stakloplastike
- Do 4 tjedna metak-dokaz prianjanje na noktima!viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.2857
Pregled
5
5
4
1
3
0
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni