Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp - Individualni Glitter Nokte Dizajn za Nokte
Детаљи
+
Ono što NAIL-EON peel off gel lak crisp je da se u gel su uključeni različitih čestica. Metalik sjajna i u različitim Boja Veličina i oni se šire tijekom nanošenja na površinu nokta i stvoriti prilagođene nail art. U gel lak se koristi kao konvencionalni lak za nokte. Međutim, proizvod ne osuši u UV svjetlu.

Kao i kod svakog gela, nokat mora biti dobro pripremljeni u primjeni NAIL-EON peel off gel lak crisp. Kada se nanosi na prirodne nokte bazu premaz se koristi, na znojenje proizvodi tijekom sušenja nije uklonjen. Za idealno odgovornosti pruža premaz. Oštar gel lak se nanosi na nokte s četkom u tankom sloju, a zatim izliječiti. Nakon pomoću UV lampe lepljiva sloj ostaje na nokte koji se može ukloniti sa sredstvom za čišćenje iz našeg asortimana dobro. Zaključak ovog dizajna noktiju formira pečat. U tom cilju, a premaz se koristi.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni