Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Gel Lakovi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Gel Lakovi

NAIL-EON UV lak za nokte Pure Gel Lakovi NAIL-EON UV lak za nokte Pure
from 1,99 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Silk Gel Lakovi NAIL-EON UV lak za nokte Silk
from 1,99 € *
NAIL-EON UV Lak za Nokte Gel Lakovi NAIL-EON UV Lak za Nokte
from 2,39 € *
Noć Shine Powder Pastel Gel Lakovi Noć Shine Powder Pastel
1,79 € *
-35%
UV Top Coat mat Gel Lakovi UV Top Coat mat
5,09 € *
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Gel Lakovi Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 1,99 € *
nded Top Coat Nude Gel Lakovi nded Top Coat Nude
3,90 € *
nded premaz mica Gel Lakovi nded premaz mica
3,90 € *
nded Top Coat Glitter Gel Lakovi nded Top Coat Glitter
3,90 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel Lakovi NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
nded Top Coat Rose Gel Lakovi nded Top Coat Rose
3,90 € *
Gel lakovi i UV lak - kombinacija laka za nokte i UV gela

U generički pojam UV boje krije mnoštvo različitih nokta sa posebnim svojstvima. Durable kao UV gel i lako se nanosi, kao lak za nokte proizvod za brzu stabilizaciju i uređenje prirodnih noktiju je idealan. Gel lakovi i UV-premaza u raznim bojama i tekstura se leče po svjetlu i zbog toga su vrlo izdržljive i zadržava svoj sjaj bez Međutim primjenjuju kao nokat.


Među najvažnijim svojstva UV laka uključuju snagu, može biti stabilizovana i krte i meke prirodne nokte. Za razliku od akril ili gel modeliranje nose ove premazi, koje pokrivaju nokta ploče u tankim slojevima, ali teško da se na nokta i dizajn rada i dalje, naravno. Annoying vremena čekanja, jer se boja ne osuši odmah nakon nanošenja pod UV svjetlo. To dovodi ne često ružne tragove na površini boje. Život polica sličan je gel modeliranje do šest tjedana, ovisno o upotrebi. Ako je potrebno, lako ukloniti gellak sa skidanje. Kao i gel za nokte sjaji obložen s gel lakovi i UV lakom prirodnih noktiju izdržljiv i sjajan, površina je izdržljiv i otporan na ogrebotine.


Specijalna boja se nanosi s dugim rokom trajanja u nekoliko slojeva. Preliminarni prirode nokta njegovanim, zaobljena s tampon i masnoća sa Cleaner. A podlozi je prvi sloj, a time i osnova za UV bojom. Ovaj i ostali slojevi su tanke četkom i čvrsta odvojeno pod UV svjetlo. Značaj niskog debljinu sloja, kako bi se osigurala potpuna sušenja. Gel lakovi i U gellak se mogu primijeniti u jednom ili više slojeva, što znači da se može povećati intenzitet boje. Kada se postigne željeni izgled, formirajući nadlak finišu. Zapečaćenje lak daje snagu, dugotrajan sjaj i otpornost na ogrebotine.


Idel su gel lakovi i UV lakovi za nokte s problematičnim oblicima na koje se često ne drže modellages trajno. U gellak žalili nokat teško ipak stabilizirana tako da je omogućeno nesmetano rastu. U odnosu na konvencionalne boje lakova UV tinte održava, obično se pod stresom za nekoliko tjedana i zadržava svoj elegantan sjaj i glatku površinu. U nded UV premazi su pripremljeni bez dodavanja metil metakrilat (MMA), stoga su pogodni za upotrebu da se izbjegne oštećenja nokta ploče i nokta kože i za osjetljive ljude.


Pretraživanje nded online Store i vidim veliki izbor brendova, efekata, boja i tekstura savršeno gel lakovi i UV lak za nokte za svaku prigodu! Jednostavnim primjenom prirodne nokte s ovim proizvodima mogu biti redizajniran i pojedinačno uvijek uzbudljivo.

 Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni