Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak
Gel Lak NAIL-EON Lak za Nokte Pastel - Meke Boje na Nokte

Детаљи
+

Gel lak NAIL-EON lak za nokte pastel tonovima su popularni posebno za uredno nokte dizajn u svakodnevnom životu. Ali to bi trebalo biti understated shemu boja je također pogodan za elegantne večernje odijelo. Uz Gel lak NAIL-EON lak za nokte pastel može biti lijepa i izdržljiva noktiju stvoriti mnoge romantične boje.


Gel lak NAIL-EON lak za nokte pastel je pogodan za gotovo svaki noktiju i mogu se izravno primijeniti na prirodne nokte, kao i akrilne ili gel nokte. Prije nanošenja gel lak na očišćene i pripremljene sa premaz za nokte bazu sloj kao bazu je potrebno na prirodni nokat. Ovaj se nanosi kistom i osušeni pod UV svjetla. Rezultirajući ljepljive sloj ostaje na nokat. Sada gel lak, koji je također smješten u tankom sloju sa četkom na nokat slijedi. U tanji sloj, više pouzdan vrši, naknadno stvrdnjavanje UV lampe. Ako je veći intenzitet boje željenog, redoslijed nekoliko slojeva je moguće. U Sticky sloj je uklonjen nakon stvrdnjavanja, onda ili odmah konačni pečat sa premaz ili više maštovite nail art ukrasa.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.7143

Pregled

5
16
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni