Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Gel Lak 3 u 1 Gel Lak 3 u 1 Pronađite Vaš Gel Lak 3 u 1 u preko 351 različitih boja Idite do Vaše omiljene boje

Gel Lak 3 u 1

NAIL-EON UV lak za nokte Pure Gel Lak 3 u 1 NAIL-EON UV lak za nokte Pure
from 1,99 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Silk Gel Lak 3 u 1 NAIL-EON UV lak za nokte Silk
from 1,99 € *
One Stroke slika u boji 8 ml Gel Lak 3 u 1 One Stroke slika u boji 8 ml
2,33 € *
-10%
NAIL-EON UV Lak za Nokte Gel Lak 3 u 1 NAIL-EON UV Lak za Nokte
from 2,39 € *
Noć Shine Powder Pastel Gel Lak 3 u 1 Noć Shine Powder Pastel
1,79 € *
-35%
UV Top Coat mat Gel Lak 3 u 1 UV Top Coat mat
5,09 € *
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Gel Lak 3 u 1 Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 1,99 € *
nded Top Coat Nude Gel Lak 3 u 1 nded Top Coat Nude
3,90 € *
nded premaz mica Gel Lak 3 u 1 nded premaz mica
3,90 € *
nded Top Coat Glitter Gel Lak 3 u 1 nded Top Coat Glitter
3,90 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel Lak 3 u 1 NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
nded Top Coat Rose Gel Lak 3 u 1 nded Top Coat Rose
3,90 € *

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Gel Lak 3 u 1 :

Gel Lakovi
UV premaz kombinira svojstva laka za nokte i gel lakovi i UV gelovi u boji. Izdržljiva gellak je jednostavan za primjenu i ne osuši pod UV svjetlo. Dugotrajnost i visoki sjaj karakterišu nokta ove kategorije, a završni premaz daje još veću stabilnost. Gel lakovi i UV lak - kombinacija laka za nokte i UV gela.
Termo Gel Lak
Termo gel lak i Termalna UV Lak za nokte u produkciji njegove promjene efekta boje za efekte očiju otvaranje. U zavisnosti od temperature noktiju mijenja boju i pokazuje kroz različite boje drugačije lice. Dakle, nail art nikada nije dosadno. Kombinacije boja, kao i tekstura termalnog boje boje su dostupni u širokom izboru. Termo gel lak i UV lak za nokte za uzbudljive boje na noktima.
Peel Off Gel Lak
Za problem nokti i one koji vole ga jednostavan i jasan, je peel off gel lak i soak off gel lak za nokte idealno. Izdržljiva gellak kao i obično i čvrsta. Posebnost ovog proizvoda: Ovisno o zahtjevu, sloj boje može se lako ukloniti iz noktiju, elaborat za čišćenje s Nail Remover odnosi se gotovo u potpunosti. Peel off gel lak i soak off gel lak za nokte - boje UV boje za lako piling
Gotovo kao tanki kao lak za nokte i to još stabilan dovoljno ojačati prirodni nokti će soak off gel lak 3 u 1 LED UV lak za nokte u različite verzije nude. Brzo lijek pod UV svjetlom uklanja se često i neugodno kada čekaju inače lak za nokte, također ružan označava u boje su stvar prošlosti. Specijalna boja čuva najmanje dva puta kao čeznuti kao konvencionalni lak za nokte, često sloj će ostati sve dok nokat je narasla. Briljantan sjaj podsjeća gel za nokte, osigurava trajno lijepe nokte, koje su uvijek svježe opet i plemenita.


Kao gel modela pozicija je radila u ime soak off gel lak 3 u 1 UV premazima u nekoliko slojeva. Slojeve treba biti kao tanki kao moguće i izliječiti zasebno pod UV lampom. Prije primjene na prirodni nokat je nokat manikure kožicu potisnuo i nježno četkati Nageoberfläche s međuspremnika. Zadržati, pa, prvi sloj, koji služi kao osnova za druge slojeve boje, nokat će biti otprašiti off i odmašćivanje sa čistač. Bazni lak se primjenjuje i izliječiti pod UV svjetlom, znojenje sloj ostaje na noktima i služi kao osnova za uhićenje za UV lak za nokte.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni