Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Vylet-Nails Premium Color Gel Metallic - novi izgled za gel nokte
Детаљи
+

U metalik izgled čini Nagelmodellage nešto posebno. U svjetlucave efekte koji generira Vylet-Nails Premium Metalik boja gela na nokat, postupa po svjetlu uvijek nove i svježe. U modeliranju boja gel se koristi kao sloj u strukturi noktiju.
U Vylet-Nails Premium Metalik boja gel se primjenjuje kao gelovi u boji koji se koriste u modeliranju noktiju. Prirodne noktiju se podnosi u obliku, hrapava sa tampon i izložiti s prajmer kao vezivni agent. Zatim fitilj i Aufbaugele se primijeniti i čvrsta u slojevima respektivno. Ova boja gel je kulminacija konstitutivnih slojeva i slojeva umjetnih noktiju u odabranom metalik nijanse. Prilikom četkanja, pobrinite se da je gel je montiran u tankom sloju, ali bogata. Tako je osigurana kompletna stvrdnjavanje UV lampe. Ako je potrebno, drugi sloj gela intenzivirati rezultat boju. Zaključak je završni premaz koji pruža brtvljenje gel noktiju sa trajnom i visokog sjaja premaz.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni