Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Vylet-Nails Premium Farbgel mica - za gazirana predstave
Детаљи
+

Mica-efekti su posebno popularni za večernje nail art. Uz Vylet-Nails Premium Farbgel Mica može gela nokti opremljen sa sjajan sjaja. U zavisnosti od željenog intenziteta boje, gel može se primijeniti u jednom ili više slojeva i čvrsta pod UV svjetlo.
Prije Vylet-Nails Premium mica gelovi se mogu primijeniti u gel modeliranje, prirodnih noktiju mora biti pripremljen u skladu s tim. Na podnijela off i hrapava noktiju prajmer se primjenjuje za dobro prianjanje, a zatim slijedi sloj baze gela. U Glimmerr Farbgel može pratiti jedan od konstitutivnih slojeva i kao i ostali slojevi gela primjenjuje tanko i pažljivo ojačan. Prije nanošenja sloja gela Sledeći znojenje je ukloniti sredstvom za čišćenje i Zellette. Kao zaključak modeliranje primjena zaptivni sloj javlja kao završna obrada. Gornji sloj je tanak, ali bujna brušenog na nokat i čvrsta pod UV-svjetlo. Nakon uklanjanja ljepljiva sloja i primjenu poljskih ulja, sjaj gelovi u boji premium dolazi do svoje najbolje prednost, gel noktiju je trajno zaštićen od oštećenja i ogrebotina.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni