Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements Baza hajde
Детаљи
+

Ruke i nokti su izloženi svaki dan na visokim opterećenjima, jer to nije uvijek lako imati lijepe ruke. U svakodnevnom životu, postoje mnoge stvari koje su štetne za noktima, kao što su sredstva za čišćenje. Ipak, lijepe nokte ostati san. S umjetni nokat savjete i modeliranje gel ili akril nokti su najbolje zaštićena prirodna i ruke izgledaju uredno. Doći do željene duljine, prirodne nokte, oni također mogu biti poboljšana bez savjeta s gelom. S mnogo različitih proizvoda iz UV Gel & Boja Gel može stvoriti najljepše kreacije. Vylet Nokti Elementi nudi veliki izbor na naše druge Vylet Nails elemenata osnovnog gela koji čini savršenu bazu za bilo modeliranje. To je, kao i svim našim proizvodima, od najkvalitetnijih i ima dodatni dug život. To pridržava čvrsto na noktima i čini lift modeliranja gotovo nemoguće.Baza gel je nježan prema prirodnim noktima i može se koristiti i za tijelo sa savjetima kao i čistih prirodnih noktiju. Pokušajte nas i naše proizvode. Vi ćete biti oduševljeni s naše baze gela. Napravite lijepe skulpture i Naildesign. Vi ne želite propustiti gel.

Mjere
+
0.069 Metar (m)
0.071 Metar (m)
0.042 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.5
Pregled
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni