Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Graditelj doći
Vylet-Nails Premium Builder - prirodnih noktiju gelom

Детаљи
+

Za prirodne nokte, gel modeliranje je i dalje lijek prvog izbora. U Vylet-Nails Premium Builder je idealan način da se izgradi ekstravagantan ili prirodnog izgleda gel noktiju. Značaj dobre pripreme prirodnih noktiju i završni pečat kao finiš.

Prije Vylet-Nails Premium Builder se koristi za gel modeliranje, prirodni nokat mora biti podnesena i premazan prajmer i podlozi. Ako se suši podlozi, postoji nalog prvog sloja gela. Rad se obavlja, gel od sredine nokta na rubovima, gdje je graditelj širi tanak. U ovom slučaju, gel ne smije doći u kontakt sa rubovima noktiju, ili zanoktice, jer to dovodi do žičare gela za nokte. Također je važno da svaki sloj gela taloži što tanji i osušeni odvojeno. Postepeno, rezultat je željeni C-krivulja. U nokte treba pažljivo omotan graditelj. Ako noktiju je u potpunosti sastavljen, može se primijeniti na kraju je Farbgelschicht ili UV lak za nokte. Sa završni sloj kao završnica gel noktiju je dugotrajan i vrlo sjajne.


viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni