Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Graditelj doći
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium UV Pinch Gel - Nail u New Style
Детаљи
+
Potisnih gel je najbolje koristiti zajedno s Pinchschablone. Nakon Nagelmodellage šablona je uklonjena kao i obično, uz pomoć Pinchzange ili Pinchstick se formira na C-krivulja. Osim toga specifičnost, noktiju gel se koristi kao i obično. Prirodni noktiju je temeljito očistiti i podnio prije modeliranje, prvi sloj na nokat formira temeljni premaz za poboljšanje prianjanja, a zatim slijedi podlozi prvog sloja gela. Svaki sloj je potpuno osušeni pod UV lampe. U vezi sa Vylet-Nails Premium Pinch Gel se naziva i tzv New Style nokte. Ovaj akrilni ili gel nokti su namijenjeni, koje su tanje od konvencionalnih modeliranje. To je omogućeno od strane tehnologije pinch.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni