Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Graditelj doći
nded Fiberglass - Graditelj

Детаљи
+

Želite stvoriti izuzetno izdržljiv i tanke modeliranje na problem nokte? To nije problem s našim fiberglasa izgradnju gel! Pripremite noktom na uobičajen način. Gurnite zanoktice blago vrati, podnijeti stare modeliranje iz, onda nosite premaz i fiberglasa baza gel na, i neka ovaj lijek. Sada možete savršeno odnose na ljepljive sloj fiberglasa gel strukture za modeliranje i modeliranje nokte, onda neka Harden. Kroz prepoznatljiv učinak meda, gel se lako nanosi. Kako dobiti tanak i izuzetno izdržljiva modeliranje. Korištenjem Fiberglasgels nastali bez liftings.
U Fiberglasgel možete koristiti ne samo za Umjetni nokti, ali i za vaše prirodne nokte. Zbog jake trajnost gela, možete koristiti ovu savršeno za sve tipove nokte. Bilo da imate krhke nokte brzo ili brze - masne nokte, za problem noktiju na Fiberglasgel je savršena alternativa.
Možete uhvatiti salon Fiberglasgel idealno korištenje za klijente sa lomljiva ili ispucale nokte. Kiselina - free dizajn nokte Graditelj gel zamijenjen u gel modeliranje graditelja i daje zahvaljujući admixed fiberglasa čestice za vrlo čvrste strukture i izuzetno jak držite na noktima. Zahvaljujući ovom novom nail art Fiberglasgelen eliminisao teško patch i popravak sa staklenim vlaknima tkanine.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.7778

Pregled

5
22
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni