Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Termalni gelovi u boji
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Termalni gelovi u boji Termalni gelovi u boji Pronađite Vaš Termalni gelovi u boji u preko 50 različitih boja Idite do Vaše omiljene boje

Termalni gelovi u boji

Termalna Gelovi u boji - seksi boja igre na svoj ​​gel nokte

Termalni gelovi varijante od meke do ekstravagantno

Termalna gelovi u boji su dostupni u različitim kombinacijama boja. Ova seksi nokte je moguće, što također može biti savršeno odgovara vašim stil, kao i na posebne prilike. Promjene boje se odvijaju od definirani izlaz u boji prema nijansu ili boju u istom stilu kao javljaju u jednom koraku nekoliko nokte dizajna. Posebno pametni dodatne efekte koji proizlaze iz varijacija sa glitter pigmenti, sedef ili transparentno svjetlucavi Flip Flop gelovi sa ugrađenim čestica.

 

Kako toplinske Gelovi u boji posla

Posebnost termalne gelovi u boji je njihov odgovor na različitim uvjetima temperature. Koren, koji se sastoji u primjeni gelovi u boji, promjene sa sve većim razvojem topline korak po korak do drugog definisan ton. Od boja se mijenja postupno odvija, nokti izgledaju uvijek nove i uzbudljivo drugačije. Promjena boje može doći, na primjer, ako je toplo prst se stavlja na nokte. Cool okruženje i nokte površinu off, zatim promjene boje.

Posebno efektivno to može biti u večernjim satima: sa ledeni piće u ruci i nokte hladi i na taj način promijenila u kratkom vremenu boju. Čak i ako je slobodan cool temperature, stvara posebne promjene boje učinak, što je tako tipično za termo UV Gelovi u boji.

 

Primjena u nokte

Ova boja gel je zadnji sloj oblikovanje noktiju prije brtvljenje Dar nokte je formirana kao i obično:. Na prirodne nokte, a premaz se primjenjuje, koji čini osnovu odgovornosti za naknadne pritvora ili graditelja. Po strukturi gela noktiju do savršene C-krivulja, boja gel se primjenjuje na tanke nokat ploču i osušeni pod UV lampe. Da bi se postigao željeni intenzitet boje, ovaj proces se može ponoviti. Važno je u svakom slučaju, pažljivo otvrdnjavanje, što se najbolje postiže uz najtanji mogući slojeva gela. Finiš formiranje premaz koji djeluje kao brtvljenje i zadržati intenzitet boje Thermogels dugo. Dlaka je također osušeni pod UV svjetla, a zatim tretirana sa poliranje gecleanert ili ulja. Ovako visoki sjaj noktiju sa sjajnim bojama i uzbudljive promjene igre.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni