Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Termalni gelovi u boji
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Termalni gelovi u boji Termalni gelovi u boji Pronađite Vaš Termalni gelovi u boji u preko 50 različitih boja Idite do Vaše omiljene boje

Termalni gelovi u boji

Termalna Gelovi u boji - seksi boja igre na svoj ??gel nokte
Kao i kod termo gelova u boji raditi

Poseban na termo gelova je njihov odgovor na različitim temperaturnim uvjetima. Osnovni ton, koji se sastoji u Primjeni boja gela, mijenja s povećanjem topline razvoj korak po korak do drugog definiranog zvuk. Jer promjena boje se odvija postupno, nokti se pojavljuju više puta i uzbudljivo drugačiji. Promjena boje može pojaviti i kada je toplo prst na nokat je postavljen. Okoliš i nokat površini da se ohladi, zatim, štale Chanel opet. Nokta je toplija od noktiju, a time se francuski vrh sama u drugoj boji i u prijelaza pojaviti uz čaroban gradijentima. Dakle, ti mora nikada modela najteži posao u noktima, Naime savjet Francuzi.

Ovo može biti osobito učinkovita u večernjim satima: hladi također noktiju uz rashlađeno piće u ruci i time mijenja svoju boju u kratkom vremenu. Čak i ako su temperature ohladi na otvorenom, specijalne boje, što je tipično za termo UV gelovi efekt boje.


Primjena u nokat

U Thermogel predstavlja zadnji sloj modela lokacija nokat prije Zatvorit. Nokat je u obliku kao i obično: premaz nanosi na nokat, što je temelj odgovornosti za naknadne uhićenja i graditelj. Nakon izgradnje gel za nokte savršena Krivulja C termo boja gela je na nokta tanka i otvrdnu pod UV lampom. Ovaj proces se može ponavljati kako bi se postigla željenu boju intenziteta. Pažljivo stvrdnjavanje postiže najbolje od tankih slojeva gel je važan. Kraj je završni premaz, koja djeluje kao pečat, dugo zadržao intenzitet boja u Thermogels. Nadlak je stvrdnjavanja ispod UV svjetla i gecleanert ili liječeni poliranje uljem. Tako su sjajni nokti sa briljantne boje i uzbudljive igre promjena.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni