Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Soak Off doći
U Soak Off-u boji gel za za vaš savršen noktiju modeliranje

Детаљи
+

S Soak Off Gel linija UV gel u boji gel i može se vrlo lako postići savršene rezultate. nded Soak Off Gel u boji idealan je za pojedinog modela. Bez obzira na to koji trend je trenutno u potražnji, s ovim gelom možete držati korak sa svakom trend. Bilo izuzetna Francuska manikura ili kompletan modeliranje, s ovim gel umetkom naglašava zasigurno privući pozornost. S bojom noktiju gel može biti vrlo individualni dizajn. To je jednostavno i jednostavan proces, a vrlo je visoke kvalitete.Brzo modeliranje sa savršenim ishod je moguće s ovim gelom. Poput svih gelova potopiti off-line, što osigurava minimalnu filing.Soak off gel može se primijeniti na prirodni nokat i zaglađuje noktiju savjete. Vrši od bilo kakvih mehaničkih podražaja, a dobro podnosi. Gel nokte s self-ravnanje učinak se ponovno aktivirati. U gelovi zahtijevaju UV lampa 2 minute sušenja, dok to ne čini razliku koja od pojedinih konstitutivnih slojevima, bilo primer, graditelj ili djelo je upravo radio.Dugo vrijeme čekanja Stoga je nevažeća. Dopustite da vas uvjeriti u ovu nevjerojatnu gela i povjerenje naših dugogodišnje iskustvo proizvodnje. Vi ćete biti zaprepašteni po svestranost gela. On liječi u 120 sekundi u normalnim i UV svjetlosti uređaja 30 i 60 sekundi u LED svjetla-suši.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.2542

Pregled

5
29
4
23
3
4
2
3
1
2

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni