Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Soak Off doći
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Matt Soak-off gel LED brtvljenje gel za trendi mat izgled
Детаљи
+

Matt Soak-Off Gel je moderna LED / UV brtvljenje gel za prirodnog izgleda gel nokte s trendi mat izgled. Jeftini Nail Design Top Gel Sealer iskustva sa uputstvima i video ovdje u našoj online trgovini. Sada možete dobiti svoj sjajni kose gel i Matt. Dakle, više ne morate kupiti jedan u svakom Boja je sjajna i mat gel. Ovisno o vašem raspoloženju, možete koristiti tip kose gel lako sjajne ili mat habanja. Sa našim nded Matt Soakable sada imate tu opciju. Unesite gel jednostavno kao finish gel i na taj način dobijete učinak mat. Naravno, također možete pronaći čitav niz gelova u boji. Bez obzira na ono što oni izaberu Boja da nded Matt Soak Off Gel se može koristiti na bilo koju boju gela. Dakle, ne samo sjajan gelovi za izabrati iz, ali i iste gelove i boje Matt. Ne smije primijeniti gel na cijelu noktiju, možete jednostavno stvoriti samo vrhove Matt. To nije problem s našim novim gel. Pustite mašti pokrenuti besplatno, jednostavno primjenom svoju kreativnost ne poznaje granice. Gel kao normalna boja gela lijek u UV lampe. Nudimo mnogo godina proizvodnje iskustvo i savršena usluga. Uvjerite se sami samo sebe i pregledavati na naše online trgovine.viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
9
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni