Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / brtvljenje doći
nded Fiberglass - 1 faza gel

Детаљи
+

Sa faza Gel stakloplastike 1 možete vratiti cijeli modeliranje noktiju , jer će ga zamijeniti za sve slojeve kao baza gel , gel i brtvljenje gel . Ostale fiberglasa gelovi ili UV gelovi su stoga više nije potrebno . Svaki dizajner noktiju , to je prepušten sam sebi , što sistem koristi . Neki vole da rade sa premaz , izgradnju i brtvljenje gel , drugi preferiraju 1 -fazni gel . u nded vam da pronađete pravo Fiberglasgele za oba sistema . Oni se mogu naručiti u jasne ili roze kod nas brzo i jednostavno online . Ako želite da pokrije nesavršenosti na nokte , trebate koristiti pink gel . U prirodnom primjer modeliranje Prirodne nokte je jasan gel je najpogodniji . Posebno sa prirodnim prirodne nokte na Fiberglasgel preporučuje jer možete modelirati modeliranje vrlo tanak i stabilna . The nded 1 faza gel je svestrani i sadrži admixed fiberglasa čestice . Torn nokte ili čak i za problem nokti su stvar prošlosti . Dosadna i zamoran rad sa noktiju dizajn stakloplastike tkanine time čine ikada .

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.6364

Pregled

5
8
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni