Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / brtvljenje doći
Quick Finish Top gel je odličan LED brtvljenje gel
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Na nded Brzo Finish Top Coat je moderna LED brtvljenje gel klase. U akrilna dio nokta je zamijenjen nakon naildesign je sjajni "visokog sjaja" pečat. Ova posebna i sofisticirani Quick Finish Top Coat NDED postojanja niske viskoznosti dosljednost i radi nezavisno glatko. Vrijeme stvrdnjavanja je manje od 3 minute - u zavisnosti od učinka UV stvrdnjavanje svjetlosti u upotrebi. U svjetlu stvrdnjavanje jedinicu sa 36 vati sjajem sjajni završni gel stvrdne primjer već nakon 1,5 minuta. Kao zajedničko UV gel i boji gel u našoj online trgovini je lako za obradu LED za brtvljenje i stoga odlično odgovara za implementaciju savršen noktiju modellages studijskog kvaliteta. Acid-free top coat, to je također pogodan za alergičare. U NDED Quick Finish Top Coat je dostupan u količini od 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml i 250 ml. Čak i prirodnih noktiju, akril nokte i fiberglasa nokti mogu dobiti sa ovim modernim dizajnom noktiju jednonedeljnog proizvod sjajan.


Kao zajedničko UV gel i boji gel u našoj online trgovini je lako za obradu i LED impregnacije i stoga idealna za izradu savršena kvaliteta noktiju modellages studio bez disperzije.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.4787
Pregled
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni